Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslöv singlar ned

Ett löv singlar ned

full av värme

fångar det med handen

röd kraftfull blir liggande i en sökande hand

Känn  inom hjärtat slag av lugn

Refsar runt ena foten

Kärlekslöven virvlar upp

Skrattar till lycklig för ingenting

Höstens stormar har tagit dem till sig

Tar upp ett löv

låter det lyssna till örats djup

Tyst hör kärlekens rop

Ty du är älskad för den du är

Kärlekslövet singlar ned till marken

Varma  hösten är kommen.........

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-18 21:59



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vacker poesi!
Kärlekslövet, underbart tecknar du orden...
2020-09-19

    Poetflickan_94
Vacker dikt
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP