Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återupprättad

Ett svek
Att förlåta
Utan krav
Likt en gåva

Besinna ilskan
Vårda sorgen

Acceptera såret
Blicken bortom

Förlorat ego
Återfådd frid

Skingrat mörker
Nytt liv




Bunden vers av Spexer
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-18 22:14



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Tycker den här ger mycket, sparsmakad och precis.
2020-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Spexer