Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bronson.

Mitt mörka
anlete ser
ditt lilla
skrämda ärbara

Natten för
mina demoner
men ting förgås
för en stund

Då du
tar det
ingen kommer
ta oss levande




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-19 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig