Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mensonge


Never again
with my
best friend
words are

Like silence
I felt loved
dark eyes
a trip

But my eyes
now you drive
that you hide
never again




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-09-19 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig