Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockrent!

Urinvånare gör debut!
Så´n har jag inte sett här förut...
Vännen min sa:
- Ett sån´t köpte ju ja´!
Igår när gökur reades ut...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-19 08:21



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt om tid
2020-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt