Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som i ett glödtonsmycke

Alla hans ord
bär hon varsamt
i sina händer

som vore de
de allra sprödaste
skärvor av guld

på en bädd
av glimrande durklanger

Hon smider
sig ett glödtonsmycke
att bära i sitt
hjärtegömsledjup

Skimrar hennes ögon

Sjunger hennes puls




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-19 12:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint
2020-09-23

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker kärlekspoesi!
2020-09-21

  BenGust VIP

Glödande sprödhet.
Sjungande ögonpuls.
En mjukt gungande durklang
och varsamma ord.
2020-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP