Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa saker kommer man inte runt

 

Vissa saker kommer man inte runt
man måste traska på rakt fram
Vissa saker pågår parallellt med det övriga i livet
En ryggsäck med nått som du måste bära

Känslan finns däri
också parallellt med de övriga känslorna
Din ryggsäck innehåller hemliga lappar
Men du kan öppna dom först längre fram
Så är livet

Vissa saker kommer man inte runt
eftersom verkligheten finns i mitten




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-19 12:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del människor kommer ändå att försöka 'nå runt ett problem' som problemlösare ofta nog kallas en sorts tankens bank, 'thinktank' på utrikiska...
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP