Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja älska med dig

och ge dig den kärlek som jag tror du behöver
För det är ju för dig som mitt hjärta håller på och blöder
Är så svag för dig
Så följ med mig nu, är du snäll, så drar vi söder över
ner till värmen och sköna bad
Och om vi där sen under närmaste palm på en öde ö
älskar med varann så kommer i alla fall jag bli
strålande glad
För det är ju det som jag har längtat efter
Att få min kärlek besvarad
För det är väl kärlek som vi alla söker och vill ha då
någon annan människa gör ens dag
Får en att smälta som choklad
Vilket är bra, tycker jag...

Jag skulle vilja älska med dig!

Ken Cassel
19/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-19 15:04



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så fin och rakt på sak av en kärleksförklaring. Och vem vill inte få sin kärlek besvarad, och dessutom få färdas söderöver till värme och sköna bad. Jag hoppas din vackra kärlek blir besvarad och att du får älska med hela din kropp och själ.
Bokmärker denna. Tack.
2020-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel