Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom en himmelsfond

Ser seglande moln

på fjärran blåhimmelsfond

Lugnt fortgår dagen




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-19 15:53



Bookmark and Share


  BenGust VIP

Tjusig haiku.

Blåhimmelslugn seglar dagen, tänker jag.
2020-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP