Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brinner för er

Häll bensin över mitt bröst och tänd den jävla tändstickan

Se mig fatta eld precis som träden i Oktober.

Se mitt redan eldröda hår brinna

Likt bränderna som förstörde palatsen på Kreta.

Värm dina kalla händer vid min brinnande byst

Men snälla, låt mig inte brinna ut tyst.

Vi har startat den här elden för alla de som fryser

Alla de där ute som ryser.

Jag brinner för er

Lägg mer ved här och låt mig brinna mer.

Låt mig tända passionens låga i dina ögon

Ta min hand och brinn med mig.

Låt oss bränna ner alla palats

Sen kan vi ta sats.

Häll bensin över mitt bröst och tänd den jävla tändstickan

Jag brinner för er.




Fri vers av Konstnärssjäl
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-09-19 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstnärssjäl
Konstnärssjäl