Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlorad själ

hjälp finns det någon som kan hjälpa mej ut 

jag är fångad jag kommer inte ut jag hatar det 

 

här stället jag är instängd på jag vill ut nu jag 

hatar dena väg som jag är på bara elände och

 

problem hela vägen ingen kärlek ingen värme 

ingen ömhet allt är så jävla kallt hårt och kantigt 

 

det finns ingen kärlek kvar bara rester ut av gamla 

minnen som nu är bortglömnda och fyllda med hat 

 

i ensamhetens rike jag sitter i mörkret och snurrar

runt med mitt huvud jag söker ljuset i min mörka

 

värld men det finns inte jag är låst jag är instängd här 

och nu jag kommer inte ut förens döden kommer och

 

tar den kropp jag lever i för jag är en förlorad själ i en 

förlorad kropp som inte kommer ut 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-19 18:54



Bookmark and Share


  Charles Abrams
tung o stor applåd
2020-09-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten