Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god natt mina poet vänner och ovänner sov gott




Fri vers av den nakna poeten
Läst 73 gånger
Publicerad 2020-09-19 21:18



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Godnatt min vän
sov du också så gott
jag har inte lagt mig än
men längtar dit så smått.

2020-09-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten