Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GIF me some lovin'


You know what I don’t GIF a damn
I don’t GIF a F**K what people think
“I’ma smoke this point then I’ma rest my case”
Jag väljer er med omsorg.
Tycker ni är det sötaste, fånigaste,
charmigaste ever i mina stories
...stories. Eller i DM till min crush

 

När jag är i min zon.
När jag är btw.
När jag är brb.
När jag behöver en grimas.
När jag behöver en tomat med mustache.
När Michael Jackson äter popcorn.
När jag inte finner ord eller när emojis känns PK
När jag behöver en maskot,
superhero eller undercover boss
När jag behöver en katt på skateboard,
hund som rappar som Snoop Dogg.
Glitter och glamour.


Ni finns där när jag är WTF!
Ni finns där när jag är #LOL
It’s like you’ve a special GIF or something
Ni får mig att fnittra. Ni ger mig tuppjuck
Jag håller er ömt om midjan.

 

 

Ni får härja fritt på min skärm
Come GIF me some lovin’
Come GIF me some lovin’


 



 





Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-19 22:43



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
"F the world?" eller for the win.... :) ?
2020-09-20

    ej medlem längre
ftw
2020-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP