Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnstoft (Min klimatkamp 19/9)

Varför kämpa för förändring? Varje förslag möts av motargument. Å ena sidan, å andra sidan.

I slutändan är vi alla döda.

Låt planeten brinna, översvämmas, blåsa bort ur vintergatan...

I evigheten är vi alla stjärnstoft.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-09-19 21:31



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Hoppas att inte också du ger upp!
2020-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP