Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturvän


Ibland är ensamheten överväldigande
Den väcker en i tidig gryning
och där ligger man med tankarna
tills solen går upp

Och det märker man inte för gråa moln
täcker himlen
Man ser fram emot frukosten.
kaffet och toasten
och tar lite extra marmelad idag
som plåster på såren,
som tröst


Man samlar sig framåt morgonen
och finner lyckan i en lång löprunda
Ut i naturen som läker allra bäst
Det är en kur av villkorslös kärlek,
gemenskap på energinivå

Tänk att träden ger dig känslan
av tillhörighet, som du inte finner annars
En stor lunga som älskar dig för det du ger
Utandningsluft blir ett vänskapsmedium
Och man själv blir överfylld med syre,
kroppen jublar

Man blir glad igen!















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-20 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP