Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu

sprött vitt mitt ängsgräs
frosten har nått ända hit
framtiden antyds




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-20 08:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj vilken fin och så talande. Jaa frosten tillhör sannerligen framtiden.
2020-09-21

  AiA Maria den fria
Magi!




Tack!
2020-09-21

    Lena Staaf VIP
Spröd och vacker dikt om vinterns aning
2020-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg