Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt drömmen vakna

Verkligheten grämer
och fantasin rycker till
Svävar ut och vinkar in
Högt och lågt, gör hjärnan blind
Kom tillbaka
Låt drömmen vakna
Om bara för en stund, kom in

Ryck upp mig från sanningen
dra ner mig i lögnen
I tanken är handlingen du
Väck mig med blicken
Slå av oron med drömmen

Kan släppa allt imorgon
men plocka upp mig nu




Bunden vers (Rim) av Jennifer Cecilia
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-20 12:08



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Stark och fin text om att kunna släppa och bli upplockad
2020-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia