Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det står i stjärnorna att jag måste

skriva ner alla mina erfarenheter och känslor i ord
Att jag måste dela med mig till alla er människor
på våran jord
Vilket kanske inte är det lättaste
Men om jag försöker kan det kanske så småningom
bli till en bok
Känslor som handlar om den som är dum och den
som är god serverat på alla era bord
Då jag vill att alla som går omkring med negativa tankar
ska tänka om och bara börja tänka positiva tankar istället
oavsett hur negativt saker och ting än må vara här i
kalla nord
Jag vill att människor ska vara öppna och glada
Bjuda på sig själva
Vara ödmjuka och snälla
Inte mura in sig själva i en cell där ingen egentligen
vill vara, då man till slut blir så pass ensam att man
blir till en samhällsfara
Ensam och utesluten från andra
För alla behöver vi någon
Någon som är på det klara att man inte gör det
mot någon annan människa det som man inte
själv vill ska hända en själv
För vem tycker om att få en smäll på käften
För vem tycker om att bli bedragen
Ingen
Men oavsett vad som sker eller har hänt måste man
ändå vara ödmjuk och snäll
Behålla lugnet inom sig
Vara behärskad
Så om vi alla människor tänker på det kommer
jorden bli till ett bättre ställe att bo på
Och det oavsett vilken religion som man än tror på
Så tänk positivt, positivt, positivt oavsett hur
negativt saker och ting än må vara
Det kommer göra dig till en starkare människa
Tro mig
Det står i stjärnorna att jag måste skriva ner detta
För det här är vad jag har fått erfara och lära mig
i livets hårda skola...

Ken Cassel
20/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-20 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel