Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIT RYMD




hennes stråkar
välvde sitt liv
över
den döda askan




Fri vers av Fridisen
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-20 16:32



Bookmark and Share


  den nakna poeten
med så få ord fångar du så mycket bravo du är grym !
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Fridisen
Fridisen