Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud

Jag dränker mina tankar
Har för lite att tänka på så jag tänker i överflöd
Statiskt surrande som går in och ut ur trumhinnan
Förstör mina öron

Mitt liv är ett drama
Utan ljud, i tysthet
Stumhet och ljudlöshet
I vakum

Ljudet drar ut mina lemmar
Drar tills de spricker, ett tryck som står över allt
Slår mot mina trumhinnor
Som blöder

En våg som förökar sig i rummet
Ett metafysiskt rum som övergår i fysiskt
Stänger ute allt annat
Kvar finns bara ett dunkande

Jag försöker överspela det
Överrösta det med annat ljud
Spelar skivor högt i rummet
Eller lyssnar på någon annans surr

Dunkandet ökar i volym
Bit för bit tills trumhinnorna spricker
Det finns tre ben i mellanörat
Jag tror jag brutit dem alla




Fri vers (Fri form) av kakia
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-09-20 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kakia