Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sisyfos

Jag pratade med A idag
Hon sa att hon saknade mig
Fast kanske bara lite
Jag sa att jag saknade henne med
Fast det gjorde jag inte alls

Mitt huvud tänker i konstiga spår
Följer en mall som ingen annan följer
Jag är inte ens fri i mina egna tankar
Förprogrammerad till självförstörelse
I en endimensionell ensamhet

Jag vill bara ha tid och utrymme att tänka
Utan att bli tvingad till en dead-line
Att följa någon annans spår för sakens skull
Mänskliga känslor
Har nog aldrig varit min grej

Jag ser inget ljus i slutet av tunneln
Jag är Sisyfos i både tanke och uttryck
Ingenting går utan att någon svart-vit tår ska rinna
För att sedan börja om på nytt
Igen

Hur är det tänkt att jag ska hinna med
Att spela biroll i alla andras liv
Medans jag ska leva mitt eget
En stor jävla kraftansträngning
Om och om igen




Fri vers (Fri form) av kakia
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-09-20 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kakia