Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer som att jogga i lugn takt..


Vill nog bara
löpa på
utan alltför
många bilder
staplade på
varandra längs
lugna gatan om
jag får

Det känns som
en sån dag idag
Ovanligt vanlig
utan kollision
eller
"Sturm und Drang"

En UTAN dag
Befriad från
känslostormar

Vill inte
att sårbarheten
ska synas
som ett
självlysande Slime
utkletat över pannan

Löpa som sagt
Ja, kanske inte löpa
direkt
det är väl för mycket sagt

Mer som att jogga
i lugn takt
Vill jag att dagen ska
fortskrida

Utan alltför starka
bilder av skyddslöshet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-20 18:26



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! Ibland är skinnet för ömtåligt och då får man ta det försiktigt.
2020-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP