Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Man kan känna dess närhet egen bild


Skuggan

Den stora skuggan kommer allt närmare

man känner dess närhet


nu kan man se dess konturer

ja, nästan dess ansikte


skuggan blir tydligare och större för varje dag


Den finns i relationer, familjerna, hos de rika, fattiga och utsatta, i regeringar, inom vården, hos vårt försvar, i samhället och den visar sig i varje land på jorden.


Man kan nästan känna skuggans andedräkt

Hur länge ska vi stå ut


© Bibbi Ahrnstedt




Prosa av bibbi ahrnstedt
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-20 22:04



Bookmark and Share


  ULJO
Jobbig känsla
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt