Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godnatt älskade uggla


Nattlampan



Var tänd då vi vände hemåt
sista stund före 22.00 lämnades släpet
Då målsnöret sprängdes
började vi andas igen
efter styrketräningen
Grejor fanns med tillbaka
Fonzie rymde, vi följde hans skall
Kopplade jycken för inte lamslå
oss knegare knäande vacklade
Vitmålade skåp lådor
Spadar diverse verktyg filtar
sängavlar madrasser
krukor och spaljeer
Visste inte så mycket fick plats
Åskbollen är fantastisk
på organisera utrymme
Tur vi åt på Burger Inn före
En upplevelse tacksam fått följa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-09-20 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP