Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstminne



Du
och jag
och
skuggorna

Skenet emellan
hyreshusen
På lekplatsen

Den
Frostiga,
stelnade,
sandlådan

Mörkret i november
Kompakt
Omslutande

Kylan och din lurviga
kapuschong med reflex lyser
starkt i gatlampans strålar

Dina pigga ögon
och
Livsglädje
Värmer
ett hjärta som
frusit




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-21 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP