Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om en kunde
släppa taget

låta axlarna
sjunka ner

lossa en aning
på kontrollen

släppa upp
rullgardinen

släppa in ljus
och luft

låta livets eld
brinna

med sin
allra klaraste låga


Om inte ...


















Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-16 11:02



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänkt och diktat! Om inte om vore ...
2021-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP