Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skryt

 

 

skrytsamma skrävliga ord

är som glasyren på tårtan

ett polerat utanpåverk

för att glänsa

under är det 

bara simpel sockerkaka




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-09-21 09:26



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ett uppblåst ingenting är knappt värd mödan att sticka hål på.
2020-10-02

  bohemen VIP
Nä, man ska väl inte skryta,
men man ska dock vara stolt!
Eller vad tycker du?
2020-09-22

  bohemen VIP
Nä, man ska väl inte skryta,
men man ska dock vara stolt!
Eller vad tycker du?
2020-09-22

  ULJO
En stor sanning i dina ord
2020-09-22

    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet taget med bra jämförelse!
2020-09-22

  Feliaxel VIP
Träffande att jämföra skryt med tårta
2020-09-22

  Bodingen VIP
"simpel sockerkaka?" Inte när jag bakar, är ju galaxens bäste bagare, ja hela alltets bäste, beror på att jag använder en ventilkåpa från en gammal Ford som kakform. PS: Är bäst på allt dock inte att skryta om mig själv, det är jag dålig på om jag får skryta lite.
2020-09-21

  Sparvögat VIP
Så sant som det är sagt...
2020-09-21

  AiA Maria den fria
Tänkvärt!

Tack!
2020-09-21

    Lena Staaf VIP
Sant och fyndigt! Det är skillnad på skryt och på sund självkänsla.
2020-09-21

  Cikoria Blå VIP
Där fick du till det!
(Själv använder jag mascara. Tyvärr gör det inte så stor skillnad.)
2020-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2020-09-21

  angela Täubert fd Jansson VIP
Jäklar va bra du fick ihop det!
Så sant så sant!!!
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP