Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till de grå

Till varje gråsvensk
till den lilla människan
vardagsdrömmaren

som blott vill snooza
men kämpar sig upp till slut
vi som stämplar in

förskolepäron
med tre likes på instagram
en måndagshyllning!




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-21 09:30



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en humoristisk dikt med mycket känslor till en medmänniska
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP