Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt, men inte omöjligt




Behövde frigöra mig från det förflutna

det var svårare att släppa taget
än att hålla kvar

förnuftet ville
känslorna förnekade




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-09-21 10:01



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Otroligt bra beskrivet detta dilemma!
2020-09-23

  ULJO
Kommer ständigt tillbaka vare sig man vill eller inte
2020-09-22

  Olof Lagerhorn VIP
Kloka ord om förnuft och känsla;
ibland känns det som om de
agerade var för sig, ibland som
om de är olika sidor av samma
kraft.
2020-09-22

  Niliboy
Ja, så kan det vara!
2020-09-22

  M.Eta
Det som verkar vara omöjligt går av någon konstig anledning till slut. Fint
2020-09-22

  Elinor Sörensson VIP
Ja, släppa taget kan vara svårt. Men,
som din titel så klokt säger, inte omöjligt.
2020-09-22

  bibbi ahrnstedt
Svårt svårt men det är bra att skriva om det
2020-09-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så är det! Att släppa taget kan vara svårt men är bra. Livet måste få gå vidare.
2020-09-21

  Eva Helene VIP
Ja, ibland blir det en inre strid. Tänkvärda ord.
2020-09-21

  Feliaxel VIP
Svårt ibland att släppa taget
2020-09-21

  AiA Maria den fria
Vi släpper
när tid är

Varken förr
eller senare


Tack min vän för ditt ljus!

2020-09-21

  Blomma-Stjärna VIP
ja, det ÄR svårt
att frigöra sig
från det förflutnas tragedier
- men livet kräver ens närvaro
nuet och kärleken kräver närvaro

Bra skriftat
2020-09-21

  Lottie Ålhed VIP
Väl formulerat med få ord. Känslan känns igen. Dina ord berör.
2020-09-21

  Annie b'larsson VIP
Man ska aldrig säga till någon att den ska gå vidare. Den kanske inte är klar för det. Bättre säga: "berätta hur du haft det, berätta din historia".För det är det människor behöver göra.
2020-09-21

  Sparvögat VIP
Det förflutnas bojor är svårt att frigöra sig från...
Kram
2020-09-21

  Öknens Ros VIP
Förnuft och känslor inte alltid ense.
2020-09-21

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
Det ovissa är alltid mer skrämmande
Kramar
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP