Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till universums mest perfekta skapelse..


Största konstverket.

Som höga berg
Som djupa dalar
Mjuk som ejderdun
Skön som sommarbris..

Varm som sand i solljus..
Het som rinnande lava..
Ljuv som vänaste ros..
Likt vacker fjärilsdans..

Lätt som syrets kraft..
Formad i elegans..
Inget likt något annat..
Estetisk som varje dröm..

Unik i all komplicitet..
Enkel i oändlighet..
Stark som cement..
Ett stadigt fundament..

Skör som såpbubblors korta liv..
Hård som kokosnötsskal..
Ouppnåelig unikhet..
Episkt som starkaste ord..

Magiskt som sommarregn..
Färgrik som höstens skrud..
Trollsk likt en Bauer-värld..
Som kan bära människoliv..

Du, vackra varelse,
Du fina, du perfekta skapelse..

Du.
Du fantastiska kvinna.








Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-09-21 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP