Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgonkram klokuggla<3


Visby



vi ska vandra genom skyar
mot ett fjärran mål
än brandskattade vid porten vi drömmande står
även om kung Valdemar plockar oss
varje fjäder före vi går

Själen kan vara trasig, fickan full av hål
vi går ändå mot drömda mål
vi ska kämpa i motvind, tills benen lyser vita
ur spillrorna reser vi oss ändå
och sjunger av glädje ur vidöppet bröst
ändock vinden är höst




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-09-21 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP