Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att axeptera sitt öde och livs situation


jag är inlåst och fri

jag har inga planer för framtiden 

jag har änns inte några planer för 

 

i dag eller gårdagen . jag har inget tids 

begrepp för jag vill inte räkna minuter 

 

och timmar för då kommer tiden att 

stå stilla .jag vill bara flyta med i den

 

långa fångenskapen på det humanaste

sätt som går . för mitt syke är starkare 

 

på det sätt som jag är tvingad och nu får 

leva och finna mej i . jag har fått starta ett 

 

nytt sätt att tänka och värdera saker i olika

sittvationer jag har fått skaffat mej ett nytt 

 

liv och börja leva om i fångenskap men även 

där ser jag skönhet och harmoni nu jag är fri




Fri vers av den nakna poeten
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-21 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten