Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att du är värd det allra bästa


 



Våga vara slut.

Sluta att plåga

dig genom det

förbannade och

meningslösa

så kallade livet

i vilket glädjens

hjärta slutade

att pumpa för

så länge sedan.

Att krisa kan vara

en port in till ett

läckert inre

uppvaknande

i vilket du får

dricka dig otörstig

på kärlek och sanning.

Lägg dig i sängen

och totalvägra på alla

fronter för att du är

värd allt det allra bästa.

Du har modet att vara slut.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-21 10:50



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Lysande
talande
ord av vikt

Tack!
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP