Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart fågel

när jag sakta börjar tala,
andas de mig i nacken och jag
vänder mig om
långsamt
och så inser jag
att de inte är större än mig
och befrielsen i
vetskapen
om rädslan, om skriket
stannar världen
jag kan berätta igen

och koltrasten sjunger




Fri vers (Fri form) av reminiscenser
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-21 11:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint
2021-01-18
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser