Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiratör Dan Andersson


Drömmen



jag sov och drömde jag gått iland
på en fjärran strand
där växte en blomma fager och skön
blomman doftade och ängen lyste så grön
vårregn hade vattnat Saharas sand
Vad vore vi utan våra drömmar att gå emot
varje gång livet ömsar fot
de får oss att leva över
de blir livets lyckoklöver




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-21 12:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
samhällsansvar !"när katten är borta dansar råttorna på bordet"
20180427
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP