Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansk-Svensk huvudbry



A. Hur många Danskar
går det på Svenska språket
När det är halv fjers?
.


Svar: 80 Danskar

B. Hur ser man i Helsingör
att det är en Svensk
på väg hem?





Det skramlar om Dra maten


När halvfjers Danskar på
behörigt Corona avstånd
ser på.









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-21 16:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Danskan är inte ett språk, det är ett läte
2020-09-22

  Scarlett Miryam VIP
Mitt halvsvenska huvudbry är hur det kan finnas folk som inte förstår hur vackert danska språket är... (bäst i Norden?)
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP