Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bli professor i praktisk filosofi

Jag vill bli professor i praktisk filosofi sa Kling
Då vill då vil jag bli professor i teoretisk filosofi sa Klang
då kan ni ju bli professorer i varmt snömos
glöm inte mig kraxade J ur ett annat hörn jag är
professor i sociologi
det vill säga vetenskapen om det som alla redan vet
tänkte jag med mitt mörka hjärta fast den
riktige författaren till boken mörkrets hjärta har ett efternamn som börjar på C
GLÖM INTE DET




Övriga genrer (Satir) av Sören Turesson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-09-21 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP