Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bräcklig

rörelse
hålla kvar
innan allt exploderar

mellanrum
inte hemma
inte borta

rörelse
stanna kvar
innan alla lämnar mig

klockan slår
i otakt
tiden lägger sig ändå
över mig
under mig

låt mig inte
hamna på efterkälken




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-21 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg