Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo, visst objektifierar jag kvinnor ibland, men vad fan ska man göra när man är ensam och kåt?


Jag vill smeka en kvinna

Jag vill smeka en kvinna,
smeka hennes armar
som floden smeker sina stränder.
Smeka hennes rygg
likt regnet rinner ned för en fönsterruta.
Nudda vid hennes kinder
som grässtrået rör vid blommans blad
Smeka hennes lår på samma sätt
som vinden smeker trädets löv.
Låta handen vila på hennes mage
som näckrosbladet vilar på vattnet.




Fri vers av Lars Beermann
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-26 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Beermann
Lars Beermann