Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att gå länge och bära på tråkiga ensamma känslor i sin egen ensamhet och till slut möta någon


om att möta någon som förändrar mitt liv

du kom in i mitt liv som en frisk vind som 

svalkade min själ och fyllde ensamheten med

 

liv . och du lös upp allt mörker inom mej och 

tog bort all sorg mitt hat och fyllde med varm 

 

ren kärlek du vände upp och ner på min värld .

du fick mej att trippa fram långt i från minna

 

tunga steg som jag har gått runt med i större

delar ut av mitt liv . du tog mej i från mitt mörker 

 

in till ditt ljus du tog mej med storm till din värld 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-21 21:47



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
När någon får dig att trippa då är det ngt vackert på gång.
2020-09-21
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten