Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÄLT ELLER FROSSERI....

Vissa tuggar inget händer andra bara
njuter sen gapar och sväljer.

Svält eller frosseri hur ska vi någonsin
förstå detta svåra hyckleri.

När girigheten styr över godheten som
Bara göder meningslösheten.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-09-21 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström