Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Glädjefyllda nätter/ Bryr du dig om mig?

Bryr du dig om mig,
när dimman lättar,
mörkret flyr,
när alkoholen dött bort från andetagen.

Bryr du dig om mig när sorg och ångest känns,
eller,
har jag mest betydelse när du behöver fylla ditt tomrum,
glädjefyllda nätter?




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-21 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann