Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt

Plötsligt blir det mörkt
Plötsligt blir det kallt
Plötsligt blir det tyst
Plötsligt blir man ensam
Och då blir man nånting
Omänskligt, magiskt och onormalt
Någon som har blivit av med livet och tankar,
Med allt ...




Fri vers av Farzad Rahmani
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-21 23:56



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
stark dikt - jag får en drabbande känsla av den största utsatthet och däri ett levande vibrerande trots - liv allt vara !
2021-04-24

  Lottie Ålhed VIP
Stark känsla i dikten. Fint.
2020-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2020-09-25

  Respons VIP
Sorgligt!
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani