Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Vandrar fram genom mina bakslag

Vandrar framåt,
genom " små" bakslag.

Djupa dalar, höga berg.
ibland behöver jag vila!

Olika årstider,
under en skiftande himmel.
Det är en ständig kamp att vara vid liv,
jag är så tacksam,
att jag fortfarande får andas, bland all fallen ångest här.

Jag försöker tänka, att endag lättar just det som nu tynger värst här.
Det är min önskan när jag vandrar fram genom mina bakslag
på livets väg.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 72 gånger
Publicerad 2020-09-21 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann