Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recitation

 

Nu har jag ordet
detta främmande ord
under tungan

vi biter oss fast in
i varandras kött 
uttalet löper amok
blödande går min dikt
från munnen
en bärsärkagång 
förbi ditt hjärta
genom rummet

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av alicja lappalainen VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-09-22 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP