Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancer

Cancer.

Det är en hunger som aldrig slutar äta.
Den äter sig genom dina celler bit för bit.
Du lider.

Cancer...

Jag trodde aldrig att det skulle bli du.
Knappt 30 år gammal,
Med en aggressiv cancer.
Den äter sig genom din personlighet och du börjar tyna.

Det här när du berättar för mig,
Att du känner att den vinner.
Det gör mig rädd.




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-22 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II