Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKapa

Jag vill skapa någonting heligt
någonting som inte är utseende, bilder, försäljning eller någonting att tjäna

förutom för mänskligheten då
eller världen

Men undra om det går ens
i våran egoistiska värd
där vi ,jag ,du alltid är i fokus

även dom stunder vi säger oss förmedla annat...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-22 02:06



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag tycker det låter rimligt, att skapa något som inte bara handlar om egen vinning. om man känner en tillfredsställelse över att man hjälpt en annan människa med något, då är väl inte det nåt fel.
2021-01-05
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP