Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DROPPE PÅ KINDEN....

En droppe på kinden då vi stod
där i den bitande vinden.

Alla år passerar av stormar sen
friden, dess toppar och dalar.

Sparar den vackra tiden vi fick
resten rinner ut i mina tårar.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-09-22 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström