Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialsekreterarens dilemma

Jag klarar inte hudlösheten
mot den mänskliga nöden

Det krävs
specialisering av yrkesprofilen
selektering av människan
securitasbevakad reception
udda telefontider
klientifiering
patientifiering
stämpling
begränsad tillgänglighet
sönderhackad kontinuitet
hänvisningspolicy
ansökningsrutiner
utredningsförfaranden
beviljande av bistånd
specifika insatser
specifika diagnoser
besvärsmöjligheter
arbetsplaner
genomförandeplaner
uppföljningsansvar
mätbarhetsindikationer
arbetsplatsträffar
metodhandledningar
kollegialt småprat

Långt inne i bunkern vinkar jag till dig
du stackars hjälpsökande människa

Nu är jag redo att möta dig




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-22 04:35



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Du ger mig något att tänka på - kanske började byråkratiseringen som en hjälp till att hålla distans och förhoppningsfullt också få perspektiv och den klarsyn som fattas när man lider akut
men nu är det dags att utvärdera byråkratin om den håller måttet eller blivit till en belastning!
2020-09-24

  Kungskobran VIP
Den byråkratiska djungeln är full av taggar och snår
2020-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP