Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andedräkt


Monstrets frätande andedräkt
varenda blomster vissnar och dör
Inget socker i botten
sväljer den medicinen
Förakt eller hat blir aldrig världsfred
dimman breder skylande slöjor dölja
avskrädeshögarnas bölja




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2020-09-22 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP